piparkūkas
Foto: Shutterstock
3.6562 32
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Vienkārši pagatavojama medus piparkūku recepte.

Sviestu (ja ņem margarīnu, jāliek ~ 160 g) kopā ar cukuru un sīrupu uzvāra, līdz cukurs ir izšķīdis, pievieno pusi miltu (300g).

Kamēr karsts, pievieno garšvielas un samaisa (es parasti izmantoju mikseri ar mīklas slotām).

Padzisušai masai pievieno sakultu olu, pārējos miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri.

Uz darba virsmas kārtīgi izmīca, kamēr mīkla paliek gluda un spīdīga.

Mīklu liek uz pāris stundām ledusskapī un var sākt cept piparkūkas.

Lai labi garšo!

Iesūtīja:
Samtene

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form