
Loading...
Sastāvdaļas
1 glāze
1 glāze medus vai iesala sīrups
medus vai iesala sīrups150 g
150 g cukurs
cukurs130 g
130 g sviests
sviests1 TK
1 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris600 g
600 g milti
milti 1 gab.
1 gab. ola
ola15 g
15 g piparkūku garšviela
piparkūku garšvielaVienkārši pagatavojama medus piparkūku recepte.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Sviestu (ja ņem margarīnu, jāliek ~ 160 g) kopā ar cukuru un sīrupu uzvāra, līdz cukurs ir izšķīdis, pievieno pusi miltu (300g).
Kamēr karsts, pievieno garšvielas un samaisa (es parasti izmantoju mikseri ar mīklas slotām).
Padzisušai masai pievieno sakultu olu, pārējos miltus, kas sajaukti ar cepamo pulveri.
Uz darba virsmas kārtīgi izmīca, kamēr mīkla paliek gluda un spīdīga.
Mīklu liek uz pāris stundām ledusskapī un var sākt cept piparkūkas.
Lai labi garšo!
Iesūtīja: Samtene
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.