90Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
200 mlkafija2 olas2 ĒKmedus150 gmascarpone1 biskvīta ripa2 TKkakao pulveris
Sagatavošana
1
Olu dzeltenumus saputo ar medu, pievieno sieru. Olu baltumus saputo stingrās putās, iecilā sagatavotajā masā.
2
Ņem trauku kā biskvīta ripa. Biskvītu sagriež horizontāli uz pusēm. Veidnes dibenā liek 1/3 krēma, pārliek ar biskvītu. Lejot pa tējkarotei, vienmērīgi piesūcina biskvītu ar atdzesētu kafiju. Atkal 1/3 krēma. Noslēdz ar atlikušo biskvīta daļu, kuru atkal piesūcija ar kafiju.
3
Pārkaisa kakao pulveri, uzliek atlikušo krēmu, atkal uzkaisa kakao pulveri.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit