Medus tiramisu
Foto: Shutterstock
3.2500 4
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
200 ml
200 ml kafija
kafija
2
2 olas
olas
2 ĒK
2 ĒK medus
medus
150 g
150 g mascarpone
mascarpone
1
1 biskvīta ripa
biskvīta ripa
2 TK
2 TK kakao pulveris
kakao pulveris
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Itāļu nacionālā virtuve
  • Kārtojumi un šarlotes
  • Tortes un kūkas
  • Ātri pagatavojama medus tiramisu no gatavas biskvīta ripas.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Olu dzeltenumus saputo ar medu, pievieno sieru. Olu baltumus saputo stingrās putās, iecilā sagatavotajā masā.

    Ņem trauku kā biskvīta ripa. Biskvītu sagriež horizontāli uz pusēm. Veidnes dibenā liek 1/3 krēma, pārliek ar biskvītu. Lejot pa tējkarotei, vienmērīgi piesūcina biskvītu ar atdzesētu kafiju. Atkal 1/3 krēma. Noslēdz ar atlikušo biskvīta daļu, kuru atkal piesūcija ar kafiju.

    Pārkaisa kakao pulveri, uzliek atlikušo krēmu, atkal uzkaisa kakao pulveri.

    Iesūtīja: Vineta

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form