Medus torte ar krējuma pildījumu
Foto: Shutterstock
3.8421 19
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
3 gab.
0,5 glāze
1 glāze
2 TK
5 glāzes

Vienkārši pagatavojama medus torte ar krējuma pildījumu.

Sviestu izkausē un samaisa ar pārējām sastāvdaļām. Mīkla parasti sanāk ķepīga, citreiz vairāk, citreiz mazāk. Vainīgs tas, ka mērīšana notiek ar krūzi, kura ne vienmēr ir vienāda.

Ar slapjiem pirkstiem mīklu izspaida uz plāts un cep.
Gatavās ripas liek vienu uz otras un pa starpām smērē skābā krējuma un cukura, vai iebiezinātā piena un skāba krējuma maisījumu.


Uz šo kūku parasti iziet 1 litrs skāba krējuma.
Iesūtīja: Zīlīte Zuze

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form