Foto: Shutterstock
Medus torte bez cukura - brīvdienu kārumam vai viesību galdam.
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

500 mlmedus4 olas500 gmilti1 ĒKsoda500 gskābs krējums medus pārliešanai

Sagatavošana

1

Sakuļ medu ar olām un pievieno miltus, kas iepkriekš samaisīti ar sodu.

2

Samīca mīklu, sadala 5-6 daļās, sarullē bumbiņās, liek ledusskapī.

3

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Izrullē bumbas plānās plāksnēs un cep pa vienai krāsnī 5-6 minūtes,tad atdzesē.

4

Starp izceptajām plāksnēm smērē skābu krējumu, ko pārslaka ar medu.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!