Medusmaize ar baltu glazūru un ievārījumu
Foto: Shutterstock
3.3333 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Medusmaize ar baltu glazūru un ievārījumu pēc Cildas receptes.

Iesit bļodā olu, pieliek cukuru un saberž, tad pieliek medu, kanēli un krustnagliņas, sodu, visu samaisa, iesijā miltus un 5-10 minūtes maisa.

Lai mīkla būtu tumša pievieno brūninātu cukuru, šim nolūkam 1-2 gab. cukura uz pannas sabrūnina ar 1 1/2 - 2 karotes ūdens, uzvāra un pievieno mīklai kopā ar medu.

Mīklu liek ar eļļu ieziestā veidnē, apkaisa ar miltiem, izlīdzina, var apbērt ar mandelēm vai riekstiem un liek līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 15-20 minūtēm.

Gatavu atdzesē, sagriež. Var griezt uz pusēm un iesmērēt ievārījumu un virsū glazūru.

Iesūtīja: Cilda

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form