Meksikāņu sautējums ar malto gaļu
Foto: Shutterstock
3.5000 6
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 sīpols
sīpols
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
500 g
500 g malta gaļa
malta gaļa
 
tex-mex garšvielas
tex-mex garšvielas
1
1 burkāns
burkāns
1
1 paprika
paprika
1
1 konservētu pupiņu bundža
konservētu pupiņu bundža
1
1 konservētas kukurūzas bundža
konservētas kukurūzas bundža
3-4
3-4 ķiploka daivas
ķiploka daivas
300 ml
300 ml tomāti vai tomātu mērce
tomāti vai tomātu mērce
  • Ass un pikants ēdiens
  • Dārzeņu ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Aso ēdienu piekritējiem - meksikāņu sautējums. Sautējumu ēd ar meksikāņu čipsiem vai svaigu baltmaizi.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Apcep eļļā sagrieztu sīpolu, kad tas apcepies, pievieno malto gaļu (parasti lieku cūkgaļu un nedaudz liellopu, bet arī to var variēt), pieber garšvielas un ļauj kārtīgi sacepties.

    Tad pievieno burkānu, sagrieztu vai rīvētu, pēc izvēles. Visu pasautē aptuveni ½ stundu, var arī ilgāk. Pievieno sagrieztu papriku, iepriekš novārītas vai konservētās pupiņas, konservēto kukurūzu un vēl brīdi pasautē.

    Parasti beigās vēl pielieku nedaudz ķiploku. Var likt tomātus vai tomātu mērci/pastu, to tad pievieno pēc burkāniem.

    Kā garšvielas var izmantot kādas no "tex-mex" garšvielām vai jebkuras citas, kuras pašiem garšo un iet klāt.

    Iesūtīja: francis

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form