60Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 sīpols eļļa cepšanai500 gmalta gaļa tex-mex garšvielas1 burkāns1 paprika1 konservētu pupiņu bundža1 konservētas kukurūzas bundža4 ķiploka daivas300 mltomāti vai tomātu mērce
Sagatavošana
1
Apcep eļļā sagrieztu sīpolu, kad tas apcepies, pievieno malto gaļu (parasti lieku cūkgaļu un nedaudz liellopu, bet arī to var variēt), pieber garšvielas un ļauj kārtīgi sacepties.
2
Tad pievieno burkānu, sagrieztu vai rīvētu, pēc izvēles. Visu pasautē aptuveni ½ stundu, var arī ilgāk. Pievieno sagrieztu papriku, iepriekš novārītas vai konservētās pupiņas, konservēto kukurūzu un vēl brīdi pasautē.
3
Parasti beigās vēl pielieku nedaudz ķiploku. Var likt tomātus vai tomātu mērci/pastu, to tad pievieno pēc burkāniem.
4
Kā garšvielas var izmantot kādas no "tex-mex" garšvielām vai jebkuras citas, kuras pašiem garšo un iet klāt.
Iesūtīja: francis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit