Vistas filejas šašliks
Foto: Shutterstock
5.0000 1
10 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Meksikāņu vistas iesmiņi "īstu asumiņu" cienītājiem.

Sīpolus, ķiplokus, peperoni rupji sakapā, pēc tam sasmalcina virtuves kombainā.

Iegūto putriņu samaisa ar garšvielu pulveri, apelsīnu sulu, kečupu, etiķi, sinepēm, 2 naža galiem krustnagliņu, šļuku Vorčesteras mērces, sāli.

Vistas fileju nosusina, nogriež taukus, plēves un sagriež 20 garenās strēmelēs.

Strēmeles sprauž uz garajiem koka iesmiņiem (gareniski).

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem, cepešpannu nedaudz ieeļļo, iesmiņus apsmērē ar marinādi.

Iesmiņus cep apmēram 7 minūtes, tad apgriež un cep vēl 7 minūtes. Kad gatavi, liek galdā kopā ar atlikušo marinādi.

Iesūtīja: Nora

Comment Form