Melleņu kompots ar pasterizēšanu
Foto: Shutterstock
2.5000 2
20 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
1.5 kg
200-300 g

Melleņu kompots - vasara ziemas garumā.

Svaigas, gatavas mellenes pārlasa, tīras sapilda izkarsētās burkās vai pudelēs, pārlej ar karstu cukura sīrupu, uzliek burkai izkarsētu metāla vai plastmasas vāciņu, pudeles aiztaisa ar novārītiem aizbāžņiem. Nosien ar auklu, lai aizbāzni neizspiestu karsēšanas laikā un liek siltā ūdens peldē pasterizēt.

Melleņu kompotu pasterizē 80*C: 0,5 l burkas 15 minūtes, 1 litra burkas - 20 minūtes, tad burkas un pudeles noslēdz un atdzesē.

Iesūtīja: Pūķīte

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form