Melno lēcu zupa ar truša gaļu
Foto: Aikāgaršo!
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Zupas recepti iesaka "Aikāgaršo" šefpavārs Normunds Baranovskis.

Noskalo truša gaļu, sadala mazākos gabalos un liek vārīties 2,5 litros ūdens.

Buljonam nosmeļ putas un pievieno selerijas sakni, lauru lapu, burkānus, sīpolus un ķiploka daiviņu.

Uz lēnas uguns vāra buljonu vismaz 40 minūtes.

Pēc 40 minūtēm no buljona izņem novārītos burkānus, sīpolus, ķiploku un lauru lapu – tie vairs nebūs nepieciešami.

Gatavo zupu – turpina vārīt buljonu, pievieno lēcas, kukurūzu, paprikas un burkānu gabaliņus

Vāra zupu, līdz lēcas kļuvušas mīkstas Pēc garšas pievieno sāli un piparus.

Pasniedz siltu ar svaigi grieztiem zaļumiem.

Aikāgaršo padoms! Izmēģini lēcu zupu vārīt nedaudz ilgāk, līdz lēcas izjūk, tad tu iegūsi krēmīgu biezzupu. Ja gatavo krēmīgāku zupu, gaļu atdali no kauliem, bet dārzeņus griez mazākos gabalos.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form