
Loading...
Sastāvdaļas
500 g
500 g menca
menca1 l
1 l zivju buljons
zivju buljons4
4 kartupeļi
kartupeļi1
1 sīpols
sīpols4 ĒK
4 ĒK tomātu pasta
tomātu pasta2
2 tomāti
tomāti6
6 ķipoka daiviņas
ķipoka daiviņas4 ĒK
4 ĒK sviests
sviests1
1 citroni
citroni zaļumi
zaļumi pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls pipari
pipari150 ml
150 ml saldais krējums
saldais krējumsGards sautējums sātīgai maltītei - menca ar kartupeļiem un tomātiem krēmīgā buljona mērcē.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Mencu sagriež gabalos (var izmantot arī fileju), nedaudz apcep sviestā no abām pusēm. Apcepto zivi liek sautējamā traukā, pārlej ar buljonu, pievieno kartupeļu daivas, apceptus sīpolus, sasmalcinātus tomātus, tomātu pastu, sāli, piparus un smalki sakapātus ķiplokus.
Uzliek vāku un sautē 15-20 minūtes. Minūtes 5 pirms gatavošanas beigām pievieno saldo krējumu.
Sasmalcina zaļumus, kurus liek sautējumā, to pasniedzot. Visu pārslaka ar citronu sulu.
Iesūtīja: XP
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.