Auzu pārslu muslis ar grieķu jogurtu, ābolu un ogām
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 ābols
ābols
1
1 citrona sula
citrona sula
250 g
250 g auzu pārslu muslis
auzu pārslu muslis
200 g
200 g grieķu jogurts
grieķu jogurts
100 ml
100 ml piens
piens
 
svaigi augļi un ogas (piemēram, mellenes, avenes, apelsīni, banāni)
svaigi augļi un ogas (piemēram, mellenes, avenes, apelsīni, banāni)
  • Ārstnieciskais uzturs
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni bērniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Brokastis
  • Launags
  • Citi saldēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Pasaules Virtuve
  • Gardais brokastu muslis, kas noturēts iemirkt uz nakti un pasniegts ar augļiem un ogām. Šis veselīgais brokastu ēdiens ir šveiciešu ārsta un uztura speciālista Maksimiliāna Birhera-Bennera (Maximilian Bircher-Benner) izgudrojums, radīts 20. gadsimta sākumā, un šādas brokastis viņš pasniedzis saviem pacientiem Cīrihes sanatorijā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pats ārsts kvēli uzskatījis, ka tieši auzu pārslām pievienotie augļi, kā arī regulāra dārzeņu ēšana, izdziedējusi viņu no dzeltenās kaites. Lai vai kā, šī noteikti ir maltīte, kuru vērts pamēģināt!

    Ābolu nomizo un iztīra tā serdi, pēc tam sarīvē. Sarīvēto ābolu pēc tam sajauc ar svaigi izspiestu viena citrona sulu.

    Pievieno musli (to var pagatavot pēc šīs receptes), grieķu jogurtu un pienu. Visu kārtīgi apmaisa.

    Musli pasniedz uzreiz, kopā ar svaigiem augļiem un ogām. Taču musli, kamēr tam vēl nav pievienoti augļi un ogas, var noturēt kādu brīdi ledusskapī.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form