2Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgmeža zemenes1.2 kgcukurs
Sagatavošana
1
Ogas pārkaisa ar cukuru (0.5 kg) un liek vēsā vietā uz 5 -6 stundām, lai izdalās sula. Atdalījušos sulu atlej atsevišķā traukā.
2
Sulu sajauc ar cukuru un liek uz uguns. Sīrupu uzvāra un vāra, bez ūdens. Putas noteikti nosmeļ. Ogas pievieno sīrupam un vāra uz mērenas uguns gatavas ( ~5 - 10 minūtes), pastāvīgi maisot.
3
Karstu izlej pa burkām līdz augšai, tad uzreiz aizvāko. Burku apgriež un ļauj atdzist.
Iesūtīja: Agri
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit