meža gaļa
Foto: Paul Keller / cc
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Interesantu garšu cienītājiem – mežacūkas gaļas sautējums ar riekstiem un rozīnēm. Receptes autors iesaka sautējumu pasniegt ar vārītiem kartupeļiem un skābētiem kāpostiem.

Gaļas mīkstumu sagriež nelielos gabaliņos un apcep eļļā, pievienojot trešdaļu garšvielu.

Kad gaļa ir brūna, to ieber katliņā, kurā jau vārās ūdens, pieber vēl trešdaļu garšvielu, kā arī sāli.

Vāra (sautē) apmēram pusotru stundu, tad pievieno sagrieztus un apceptus sīpolus, rozīnes, dzērvenes un smalcinātus riekstus.

Sautē vēl aptuveni 10 minūtes.

Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un skābētiem kāpostiem.

Lai labi garšo!

Atsūtīja: Brat2

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form