meža gaļa
Foto: Paul Keller / cc
5.0000 1
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg mežacūkas mīkstums
mežacūkas mīkstums
3 gab.
3 gab. sīpoli
sīpoli
 
'Santa Maria" garšviela medījumam
'Santa Maria" garšviela medījumam
70 g
70 g rozīnes
rozīnes
70 g
70 g smalcināti valrieksti (der arī mandeles)
smalcināti valrieksti (der arī mandeles)
100 g
100 g dzērvenes
dzērvenes
 
eļļa cepšanai
eļļa cepšanai
 
sāls, pipari, lauru lapas
sāls, pipari, lauru lapas
  • Medījuma gaļas ēdieni
  • Gaļas ēdieni
  • Ass un pikants ēdiens
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Interesantu garšu cienītājiem – mežacūkas gaļas sautējums ar riekstiem un rozīnēm. Receptes autors iesaka sautējumu pasniegt ar vārītiem kartupeļiem un skābētiem kāpostiem.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļas mīkstumu sagriež nelielos gabaliņos un apcep eļļā, pievienojot trešdaļu garšvielu.

    Kad gaļa ir brūna, to ieber katliņā, kurā jau vārās ūdens, pieber vēl trešdaļu garšvielu, kā arī sāli.

    Vāra (sautē) apmēram pusotru stundu, tad pievieno sagrieztus un apceptus sīpolus, rozīnes, dzērvenes un smalcinātus riekstus.

    Sautē vēl aptuveni 10 minūtes.

    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un skābētiem kāpostiem.

    Lai labi garšo!

    Atsūtīja: Brat2

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form