piparkūku mīkla
Foto: Shutterstock
2.7143 14
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
100 g
100 g cukura sīrups
cukura sīrups
700 g
700 g milti
milti
50 g
50 g margarīns
margarīns
25 g
25 g raugs
raugs
20 g
20 g pomeranču mizas
pomeranču mizas
0,5 TK
0,5 TK kardamons
kardamons
0,5 TK
0,5 TK krustnagliņas
krustnagliņas
0,5 TK
0,5 TK pipari
pipari
0,5 TK
0,5 TK virces
virces
1 TK
1 TK kanēlis
kanēlis
3 ĒK
3 ĒK cukurs
cukurs
  • Piparkūkas
  • Cepumi
  • Dažādas mīklas
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • Samērā vienkārša recepte mīkstajām piparkūkām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīrupu ar margarīnu un garšvielām uzvāra. Masu atdzesē.

    Atdzisušai masai pieliek miltus, cukurā sakausētu raugu un potašu, labi izkuļ.

    Mīklu klāj uz ietaukotas plāts pirksta biezumā un ļauj labi izrūgt, tad pārsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar riekstiem, vai mandelēm, cep mērenā siltumā.

    Atdzisušu ar asu nazi sagriež nelielos gabaliņos.


    Iesūtīja:
    Dincho

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form