piparkūku mīkla
Foto: Shutterstock
2.7143 14
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Samērā vienkārša recepte mīkstajām piparkūkām.

Sīrupu ar margarīnu un garšvielām uzvāra. Masu atdzesē.

Atdzisušai masai pieliek miltus, cukurā sakausētu raugu un potašu, labi izkuļ.

Mīklu klāj uz ietaukotas plāts pirksta biezumā un ļauj labi izrūgt, tad pārsmērē ar sakultu olu, pārkaisa ar riekstiem, vai mandelēm, cep mērenā siltumā.

Atdzisušu ar asu nazi sagriež nelielos gabaliņos.


Iesūtīja:
Dincho

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form