Mitrais brūnītis ar valriekstiem
Foto: Privātais arhīvs

Vienkārši pagatavojams našķis – mitrais brūnītis jeb braunijs, kurš pa gabaliņam vien izkusīs mutē. Pārbaudītu recepti iesaka mūsu lasītāja Maija Minskere.

Ūdens peldē izkausē šokolādi un sviestu, noņemt trauku no ūdens peldes un noslauka trauka apakšu.

Pievieno cukuru un šķipsniņu sāls un labi izmaisa. Pa vienai pievieno olas un katru reizi labi izmaisa. Iemaisa miltus un valriekstus.

Izklāj veidni ar cepamo papīru, ielej tajā masu un cep 180 grādos 22-25 minūtes, nepārcepot, citādi brūnītis būs sauss.

Brūnīti labi atdzesē, griež gabaliņos un pasniedz.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form