Musaka - kartupeļu un gaļas sacepums
Foto: Shutterstock
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
750 g
750 g maltā gaļa
maltā gaļa
2
2 sīpoli
sīpoli
500 g
500 g kartupeļi
kartupeļi
3-4
3-4 tomāti
tomāti
 
pipari
pipari
0.5 glāze
0.5 glāze piens
piens
 
pētersīļi
pētersīļi
3-4
3-4 olas
olas
 
sāls
sāls
0.5 ĒK
0.5 ĒK ēļļa
ēļļa
2 ĒK
2 ĒK milti
milti
  • Gaļas sacepumi
  • Kartupeļu ēdieni
  • Kartupeļu sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Musaka - gardas gaļas,kartupeļu un tomātu sacepums.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sīpolus smalki sagriež un apcep. Pievieno malto gaļu, piparus, sāli, smalki sagrieztus tomātus.

    Atsevišķi pacep nomizotus, aplīšos sagrieztus kartupeļus.

    Cepamo formu ieziež un liek kārtām: ½ maltās gaļas, kartupeļus, malto gaļu. Pārlej ar ½ glāzi ūdens un cep cepeškrāsnī.

    Sviestu liek uz pannas, pievieno miltus un apcep. Pielej pienu un nepārtraukti maisot vāra līdz mērce sabiezē un atdzesē.

    Atdzesētai mērcei pievieno sakultus dzeltenumus, nedaudz sāls, sakultus olu baltumus. Ar šo masu pārlej sacepumu, liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz apcepas zeltaina.

    Iesūtīja: Ieva

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form