60Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
750 gmaltā gaļa2 sīpoli500 gkartupeļi tomāti pipari0.5 glāzepiens pētersīļi olas sāls0.5 ĒKēļļa2 ĒKmilti
Sagatavošana
1
Sīpolus smalki sagriež un apcep. Pievieno malto gaļu, piparus, sāli, smalki sagrieztus tomātus.
2
Atsevišķi pacep nomizotus, aplīšos sagrieztus kartupeļus.
3
Cepamo formu ieziež un liek kārtām: ½ maltās gaļas, kartupeļus, malto gaļu. Pārlej ar ½ glāzi ūdens un cep cepeškrāsnī.
4
Sviestu liek uz pannas, pievieno miltus un apcep. Pielej pienu un nepārtraukti maisot vāra līdz mērce sabiezē un atdzesē.
5
Atdzesētai mērcei pievieno sakultus dzeltenumus, nedaudz sāls, sakultus olu baltumus. Ar šo masu pārlej sacepumu, liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz apcepas zeltaina.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit