Musaka - kartupeļu un gaļas sacepums
Foto: Shutterstock
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Musaka - gardas gaļas,kartupeļu un tomātu sacepums.

Sīpolus smalki sagriež un apcep. Pievieno malto gaļu, piparus, sāli, smalki sagrieztus tomātus.

Atsevišķi pacep nomizotus, aplīšos sagrieztus kartupeļus.

Cepamo formu ieziež un liek kārtām: ½ maltās gaļas, kartupeļus, malto gaļu. Pārlej ar ½ glāzi ūdens un cep cepeškrāsnī.

Sviestu liek uz pannas, pievieno miltus un apcep. Pielej pienu un nepārtraukti maisot vāra līdz mērce sabiezē un atdzesē.

Atdzesētai mērcei pievieno sakultus dzeltenumus, nedaudz sāls, sakultus olu baltumus. Ar šo masu pārlej sacepumu, liek līdz 190 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep, līdz apcepas zeltaina.

Iesūtīja: Ieva

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form