Muskovado piparkūkas
Foto: Rimi labākai dzīvei
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Izmēģinot dažādas piparkūku kombinācijas, nonācu pie šīs lieliskās receptes, kuru var gatavot arī ar rudzu miltiem. Šo piparkūku īpašā garša un kraukšķīgums slēpjas cukurā. Pats cukurs jau pirms pārstrādes ir ķepīgs un tas šo elementu iedod arī šīm gardajām piparkūkām," stāsta "Rimi" gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis.

Katlā sildi sviestu ar cukura sīrupu un muskovado cukuru.

Kad cukurs izkusis, pievieno aptuveni 150 g miltu. Mīklu noplaucē.

Ļauj mīklai padzist, līdz to var noturēt rokās. Tad mīklai pievieno vienu olu, iemaisi izsijātus atlikušos miltus un sodu.

Mīklu ietin cepamajā papīrā vai pārtikas plēvē un atstāj ledusskapī uz nakti vai ilgāk.

Piparkūkas cep 200 grādos 8 - 12 minūtes. Laiks atkarīgs no piparkūku lieluma un biezuma.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form