Muskovado piparkūkas
Foto: Rimi labākai dzīvei
0 0
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
130 g
130 g sviests
sviests
150 g
150 g tumšais muskovado cukurs
tumšais muskovado cukurs
2 ĒK
2 ĒK piparkūku garšviela
piparkūku garšviela
280 g
280 g speltas kviešu milti
speltas kviešu milti
1 TK
1 TK dzeramā soda
dzeramā soda
1
1 ola
ola
  • Piparkūkas
  • Cepumi
  • Dažādas mīklas
  • Ziemassvētku receptes
  • Pasaules Virtuve
  • "Izmēģinot dažādas piparkūku kombinācijas, nonācu pie šīs lieliskās receptes, kuru var gatavot arī ar rudzu miltiem. Šo piparkūku īpašā garša un kraukšķīgums slēpjas cukurā. Pats cukurs jau pirms pārstrādes ir ķepīgs un tas šo elementu iedod arī šīm gardajām piparkūkām," stāsta "Rimi" gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Katlā sildi sviestu ar cukura sīrupu un muskovado cukuru.

    Kad cukurs izkusis, pievieno aptuveni 150 g miltu. Mīklu noplaucē.

    Ļauj mīklai padzist, līdz to var noturēt rokās. Tad mīklai pievieno vienu olu, iemaisi izsijātus atlikušos miltus un sodu.

    Mīklu ietin cepamajā papīrā vai pārtikas plēvē un atstāj ledusskapī uz nakti vai ilgāk.

    Piparkūkas cep 200 grādos 8 - 12 minūtes. Laiks atkarīgs no piparkūku lieluma un biezuma.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form