Napoleons ar vārīto krēmu un ābolu ievārījumu
Foto: Shutterstock
4.0000 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas

Napoleons ar vārīto krēmu un ābolu zaptes pildījumu.

Miltus uzber uz galda un iekapā iekšā margarīnu, tad lej pusglāzi ūdens, 1 olu, 1 ĒK etiķa un naža galu sāls.

Visu mīca, ja nepieciešams vēl miltu, var pievienot, bet nedaudz. Mīca, līdz mīkla nelīp pie rokām.

Liek ledusskapī uz 12 stundām, bet gadījumos, kad kūku vajag ātrāk, pietiks ar 1-2 stundām.

Mīklu plāni izveltnē un liek uz plāts, ar dakšu sadursta, lai cepoties neuzceļas, jo mīkla ļoti mīl pūsties. Cep, līdz paliek zeltaini brūna.

Izceptās kārtas liek vienu virs otras un apgriež malas, lai visas būtu vienādas. Nogrieztās malas pietaupa dekorēšanai.

Vārīto krēmu gatavo pēc šīm norādēm.

Uz servējamā šķīvja liek vispirms mīklas kārtu, uzsmērē vārīto krēmu, ābolu zapti un atkal kārtainās mīklas kārtu.

Šādi turpina, līdz izmantotas visas kārtas. Kūkas malas un virskārtu apkaisa ar sadrupinātām mīklas paliekām.

Iesūtīja: Lora

Comment Form