'Našķoties' Zanes pilngraudu krekeri
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
220 g
220 g pilngraudu kviešu milti
pilngraudu kviešu milti
100 ml
100 ml ūdens
ūdens
1/2 TK
1/2 TK sāls
sāls
4 ĒK
4 ĒK eļļa
eļļa
 
kumins
kumins
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Makaronu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Ēdienu blogere Zane Grēviņa raidījumā "Našķoties" gatavos bagātīgu uzkodu plati, kas papildināta ar pašceptām siera standziņām un kraukšķīgiem pilngraudu krekeriem.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bļodā sajauc miltus ar sāli, eļļu un ūdeni, mīklu atpūtina bļodā 10–15 minūtes.

    Mīklu liek uz cepamā papīra, to izrullē pēc iespējas plānāk, ar otiņu pārziež ar eļļu, pārber ar šķipsniņu sāls un bagātīgi pārkaisa ar kuminu.

    Krekeru mīklu liek līdz 200 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo apmēram 20 minūtes, tad nedaudz atdzesē un salauž nevienādos gabalos.

    Skaties, iedvesmojies un našķojies kopā ar Zani Grēviņu – sestdien, 25. aprīlī, pulksten 9.20 televīzijā sievietēm "STV Pirmā!". Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form