Vistas spārniņi ar kečupu - Trīnes recepte
Foto: DELFI
3.8400 25
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
2 kg
2 kg vistas spārniņi
vistas spārniņi
100 ml
100 ml kečups
kečups
100 ml
100 ml etiķis
etiķis
4 ĒK
4 ĒK sojas mērce
sojas mērce
4 ĒK
4 ĒK cukurs
cukurs
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Ēdieni bērniem
  • Gaļas ēdieni
  • Gaļas uzkodas
  • Karstās uzkodas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Šie cāļa spārniņi karstajā tomātu kečupa marinādē, reiz pagatavoti, kļūst par ēdienu, ko gatavo regulāri - tik garšīgi tie ir! Pagatavo kā pamatēdienu vai karsto uzkodu, labi garšo arī auksti. Mums gan nav gadījies nogaršot aukstus, jo tie pazūd no šķīvjiem vienā acumirklī!

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Nelielā katliņā lej etiķi, kam pievieno kečupu, sojas mērci un cukuru.

    Katliņu liek uz uguns un uzvāra mērci.

    Cepešpannā kārto vistu spārniņus - var likt veselus, spārniņu galus aizlokot aiz lielākā kauliņa, var spārniņus sagriezt "detaļās", pašus galus liekot saldētavā - noderēs cāļa zupai vai buljonam.

    Spārniņus pārlej ar karsto mērci un liek sakarsētā cepeškrāsnī.

    Kad viena puse cepusies 20 minūtes, spārniņus apgriež otrādi un turpina cept vēl 20 minūtes.

    Lai labi garšo!

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form