Neceptā 'Selgas' cepumu un zemeņu kūka ar biezpiena krēmu un saldinātāju
Foto: DELFI
3.6667 9
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg zemenes
zemenes
1 gab.
1 gab. selgas cepumi
selgas cepumi
0.2 l
0.2 l saldais krējums
saldais krējums
2 gab.
2 gab. želatīns
želatīns
700 g
700 g vājpiena biezpiens
vājpiena biezpiens
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Citi saldēdieni
  • Kūkas bez cepšanas
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Mātes dienas ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Cepumu - zemeņu kūka bez cukura, vieglākam desertam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    ::recepte:

    Iemērc abas paciņas želatīna ūdenī (katru atsevišķi).

    Sablenderē biezpienu ar saldinātāju (nekliedziet, cukuru nelietoju) un iemaisa izkausēto želatīnu un ar vaniļas cukuru saputotu saldo krējumu.

    Sablenderē zemenes ar saldinātāju, iemaisa otru porciju izkausētā želatīna.

    "Pyrex" kantainajā, lielajā traukā izkārto kārtu "Selgas" cepumu (pāri palika 2 cepumi), pārliek biezpiena masu -izlīdzina.

    Tad uzlej zemeņu masu un liek ledusskapī uz 3 stundām.

    Iesūtīja: matrix

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form