
Loading...
Sastāvdaļas
1 kg
1 kg zemenes
zemenes1 gab.
1 gab. selgas cepumi
selgas cepumi0.2 l
0.2 l saldais krējums
saldais krējums2 gab.
2 gab. želatīns
želatīns700 g
700 g vājpiena biezpiens
vājpiena biezpiensCepumu - zemeņu kūka bez cukura, vieglākam desertam.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
::recepte:
Iemērc abas paciņas želatīna ūdenī (katru atsevišķi).
Sablenderē biezpienu ar saldinātāju (nekliedziet, cukuru nelietoju) un iemaisa izkausēto želatīnu un ar vaniļas cukuru saputotu saldo krējumu.
Sablenderē zemenes ar saldinātāju, iemaisa otru porciju izkausētā želatīna.
"Pyrex" kantainajā, lielajā traukā izkārto kārtu "Selgas" cepumu (pāri palika 2 cepumi), pārliek biezpiena masu -izlīdzina.
Tad uzlej zemeņu masu un liek ledusskapī uz 3 stundām.
Iesūtīja: matrix
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.