Ceptā siera kūka
Foto: Dace
12 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Vienkārša ceptās siera kūkas recepte ar krēmsieru un grieķu jogurtu. Saldināšanai cukura vietā izmanto medu.

Uz sviestpapīra apaļajā formā liek samaltus cepumus ar sviestu, sviestu var nekausēt, jābūt tikai mīkstam.

Bļodā liek krēmsieru, pakuļ, pielej medu, pakuļ, tad pieliek nedaudz vaniļas, grieķu jogurtu, olas, kukurūzas cieti. Lej virsū cepumiem.

Cep 160 grādos 45–50 minūtes. Kad atdzisusi, rotā ar ogām, apaļo formu ņem nost tikai tad, kad kūka pilnībā atdzisusi, ēd ar ogu mērci.

Iesūtīja: Dace

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form