inguss reizenbergs nevainīgais karstvīns
Foto: Bartending.lv
1 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

Karstvīns, kas patiesībā nav pat vīns! Upeņu un dzērveņu sula, kam pievienots zemeņu sīrups.

Visas sastāvdaļas uzkarsē katliņā un pārlej karstumizturīgā tējas glāzē.

Dekorē ar citrona šķēlīti un sarkano kokteiļķirsīti.

Lai labi garšo!

Gatavojot karstos kokteiļus, svarīgi ir ievērot dažus nosacījumus:

Karsto dzērienu gatavošanai izmantojiet tikai karstajiem dzērieniem piemērotus traukus vai glāzes.

Karstos dzērienus pasniedz caurspīdīgās stikla krūzītēs uz kājiņas, piemēram, īru kafijas vai karstvīna, kafijas vai tējas krūzēs.

Karstos dzērienus nav ieteicams sildīt atkārtoti. Tos lej termosos vai karsē lielās stikla karafēs un kannās virs tējas sveces liesmas.

Karstos kokteiļus karsē uz lēnas uguns traukā bez vāka līdz 65-75 grādu temperatūrai (līdz brīdim, kad sāk izdalīties tvaiks, bet vēl nav burbuļu. Tos nedrīkst uzvārīt, jo tad tie pārvēršas par saldu un lipīgu šķidrumu.

Receptes autors: bārmenis Inguss Reizenbergs

Source

Bartending.lv
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form