4Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 glāzeieraugs1 glāzeūdens1 TKsāls3 glāzesmilti
Sagatavošana
1
Izliek ieraugu bļodā, pārlej ar ūdeni un maisa. Pievieno sāli, miltus, maisa. Ja ir nepieciešams, tad pamazām pievieno vēl miltus.
3
Mīklu jauc uz galda. Tad liek bļodā un pārklāj ar slapju drānu, liek siltā vietā uz divām stundām, lai paceltos. Uz galda jauc ar stipriem sitieniem. Veido klaipiņu un uz paplātes atstāj uz 0,5 - 4 stundām.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit