Foto: Shutterstock
Vienkārši pagatavojama ierauga maize.
4Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 glāzeieraugs1 glāzeūdens1 TKsāls3 glāzesmilti

Sagatavošana

1

Izliek ieraugu bļodā, pārlej ar ūdeni un maisa. Pievieno sāli, miltus, maisa. Ja ir nepieciešams, tad pamazām pievieno vēl miltus.

3

Mīklu jauc uz galda. Tad liek bļodā un pārklāj ar slapju drānu, liek siltā vietā uz divām stundām, lai paceltos. Uz galda jauc ar stipriem sitieniem. Veido klaipiņu un uz paplātes atstāj uz 0,5 - 4 stundām.

Iesūtīja: Artūrs

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!