5.0000 1
16 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Lielām viesībām Noras rabarberu kūka.

Izsijā miltus, pieliek cukuru, vaniļas cukuru, sāli un citrona miziņu, olu dzeltenumus un sviestu, samīca gludu mīklu, ietin folijā un ledusskapo ~ 1/2 stundu.

Pa to laiku rabarberus sagriež ~ 1 cm gabaliņos, uzber 300 g cukura, samaisa.

Mīklu izrullē uz plāts vai izrullētu ieklāj apaļajā formā ar noņemamām malām, sabaksta ar dakšiņu.

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī (200 grādi) 5 - 7 minūtes.

Rabarberus notecina un liek uz mīklas, cep vēl 20 minūtes.

Olu baltumus saputo ar atlikušajiem 200 g cukura ļoti stingrās putās, uzmanīgi iecilā mandeles.

Masu liek uz padzisušas kūkas un 250 grādu karstumā cep ~ 5 - 10 minūtes, kamēr bezē viegli brūns - cepeškrāsns augšējā "plauktā".

Iesūtīja:
Nora

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form