Pa to laiku rabarberus sagriež ~ 1 cm gabaliņos, uzber 300 g cukura, samaisa.
Mīklu izrullē uz plāts vai izrullētu ieklāj apaļajā formā ar noņemamām malām, sabaksta ar dakšiņu.
Cep iepriekš sakarsētā krāsnī (200 grādi) 5 - 7 minūtes.
Rabarberus notecina un liek uz mīklas, cep vēl 20 minūtes.
Olu baltumus saputo ar atlikušajiem 200 g cukura ļoti stingrās putās, uzmanīgi iecilā mandeles.
Masu liek uz padzisušas kūkas un 250 grādu karstumā cep ~ 5 - 10 minūtes, kamēr bezē viegli brūns - cepeškrāsns augšējā "plauktā".
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit