Foto: Shutterstock
Īpaši garda un grezna Noras vista medus - sezama sēkliņu "mētelī".
40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
500 gvistas fileja3 ĒKsezama sēklas3 ĒKsojas mērce3 ĒKābolu sula3 ĒKmedus

Sagatavošana

1

Gaļu sagriež gabaliņos, sezamu apgrauzdē uz sausas pannas.

2

Samaisu sojas mērci ar ābolu sulu un medu.

3

Vistu ātri apcep no visām pusēm nelielā eļļas daudzumā, pārlej marinādi un maisot cep, kamēr šķidrums iztvaikojis. Gatavo vistiņu apviļāju uz sausas pannas iepriekš apgrauzdētās sezama sēkliņās.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!