40Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gvistas fileja3 ĒKsezama sēklas3 ĒKsojas mērce3 ĒKābolu sula3 ĒKmedus
Sagatavošana
1
Gaļu sagriež gabaliņos, sezamu apgrauzdē uz sausas pannas.
2
Samaisu sojas mērci ar ābolu sulu un medu.
3
Vistu ātri apcep no visām pusēm nelielā eļļas daudzumā, pārlej marinādi un maisot cep, kamēr šķidrums iztvaikojis. Gatavo vistiņu apviļāju uz sausas pannas iepriekš apgrauzdētās sezama sēkliņās.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit