
"Ja neesi izteikts saldummīlis, bet gribi desertā pamieloties ar ko patīkami saldskābu, iesaku pagatavot šo gardo ruleti, kas nenodarīs kaitējumu slaidajai līnijai," tā recepti iesaka mūsu lasītāja Lita.
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
Olu baltumus sakuļ stingrās putās. Pievieno pārējās biskvīta sastāvdaļas, iecilā un lej uz cepamās veidnes (Lita iesaka izmantot silikona veidni). Cep 10 minūtes, tad izņem biskvītu no krāsns un veidnē atdzesē.
Biskvītu izņem no veidnes. Biskvīta vidus daļā uzklāj jogurtu (gar malām to neliek, lai rullējot jogurts netecētu pāri malām), apber ar avenēm, sarullē un ietin pārtikas plēvē.
Liek ledusskapī uz pāris stundām, lai jogurts iesūcas biskvītā.
Lai labi garšo!