Olīvu karstmaize
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 bagete
bagete
100 g
100 g tumšās olīvas bez kauliņiem
tumšās olīvas bez kauliņiem
100 g
100 g kalamata olīvas bez kauliņiem
kalamata olīvas bez kauliņiem
200 g
200 g trekns mīkstais siers
trekns mīkstais siers
100 g
100 g mocarella
mocarella
70 g
70 g brī siers
brī siers
2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Kanapē un sviestmaizes
  • Picas un karstmaizes
  • Pasaules Virtuve
  • Brīnišķīgu olīvu karstmaizes recepti iesaka Linda Vilmansone. Pagatavo to vasarīgai baudīšanai kopā ar draugiem!

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Bageti sagriež 3 mazākos gabalos un gareniski uz pusēm.

    Apslaka ar olīveļļu un liek 200 grādu sakarsētā krāsnī apgrauzdēties 6-7 minūtes.

    Sagatavo sieru maisījumu: visus sierus sarīvē un sasmalcina, pievieno ripiņās sagrieztas olīvas un visu samaisa.

    Siera un olīvu maisījumu kārto uz apgrauzdētajām bagetēm un cep vēl 6-7 minūtes 200 grādu sakarsētā krāsnī, līdz siers izkusis.

    Pasniedz karstas. Brīnišķīgi garšos kopā ar mīdijām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form