Olīvu karstmaize
Foto: Publicitātes foto
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Brīnišķīgu olīvu karstmaizes recepti iesaka Linda Vilmansone. Pagatavo to vasarīgai baudīšanai kopā ar draugiem!

Bageti sagriež 3 mazākos gabalos un gareniski uz pusēm.

Apslaka ar olīveļļu un liek 200 grādu sakarsētā krāsnī apgrauzdēties 6-7 minūtes.

Sagatavo sieru maisījumu: visus sierus sarīvē un sasmalcina, pievieno ripiņās sagrieztas olīvas un visu samaisa.

Siera un olīvu maisījumu kārto uz apgrauzdētajām bagetēm un cep vēl 6-7 minūtes 200 grādu sakarsētā krāsnī, līdz siers izkusis.

Pasniedz karstas. Brīnišķīgi garšos kopā ar mīdijām.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form