
Loading...
Sastāvdaļas
1
1 bagete
bagete100 g
100 g tumšās olīvas bez kauliņiem
tumšās olīvas bez kauliņiem100 g
100 g kalamata olīvas bez kauliņiem
kalamata olīvas bez kauliņiem200 g
200 g trekns mīkstais siers
trekns mīkstais siers100 g
100 g mocarella
mocarella70 g
70 g brī siers
brī siers2 ĒK
2 ĒK olīveļļa
olīveļļaBrīnišķīgu olīvu karstmaizes recepti iesaka Linda Vilmansone. Pagatavo to vasarīgai baudīšanai kopā ar draugiem!
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma
Bageti sagriež 3 mazākos gabalos un gareniski uz pusēm.
Apslaka ar olīveļļu un liek 200 grādu sakarsētā krāsnī apgrauzdēties 6-7 minūtes.
Sagatavo sieru maisījumu: visus sierus sarīvē un sasmalcina, pievieno ripiņās sagrieztas olīvas un visu samaisa.
Siera un olīvu maisījumu kārto uz apgrauzdētajām bagetēm un cep vēl 6-7 minūtes 200 grādu sakarsētā krāsnī, līdz siers izkusis.
Pasniedz karstas. Brīnišķīgi garšos kopā ar mīdijām.
Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.