25Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gvistas fileja2 gab.olas2 ĒKmilti2 ĒKkartupeļu milti Ķīnas saldskābā mērce eļļa
Sagatavošana
1
Vistas fileju sagriež strēmelītēs, sasāla un sapiparo.
2
Sakuļ 2 olas, pievieno miltus, kartupeļu cieti un pievieno vistas fileju, visu samaisa.
3
Uzkarsē katliņā eļļu un cep vistas fileju zeltaini brūnu.
4
Kad gaļa gatava, pannā ielej mērci un pievieno vistas fileju, pasautē 10 minūtes un "voila!" pusdienas vai vakariņas gatavas.
5
Var ēst kopā gan ar rīsiem vai ar makaroniem.
Iesūtīja: Evita Demidova
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit