Pangasija krēmīgā kaperu mērcē
Foto: Shutterstock
4.0000 7
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
pangasija
pangasija
Baltā mērce:
50 g
50 g sviests
sviests
50 g
50 g milti
milti
700 ml
700 ml piens
piens
 
pipari
pipari
 
muskatrieksts
muskatrieksts
pēc garšas
pēc garšas kaperi
kaperi
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Helovīna ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Mārtiņdienas cienasts
  • Romantiskas vakariņas
  • Viegla vasaras maltīte
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Pangasija krēmīgā kaperu mērcē izsmalcināti vienkāršai maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mērce: katliņā izkausē sviestu, bet lūko, lai tas nepaliek brūns, tāpēc labāk kausēt uz ļoti mazas liesmas. Ieber miltus un ļauj tiem nedaudz apbrūnēt. Pēc tam pamazām lej klāt pienu, pieber piparus, muskatriekstu un intensīvi maisa, lai neveidojas kunkuļi.

    Ka masa kļuvusi krēmīga un viendabīga, lēnām lej klāt atlikušo piena daudzumu un kārtīgi izmaisa. Ļauj mērcei uzmest burbuli, tad iemaisa sīki sakapātus kaperus,

    Atlaidinātas zivs filejas var vai nu apcept citā pannā izkausētā sviestā pāris minūtes no katras puses un pasniegt, pārlejot ar mērci vai arī likt mērcē un karsēt 10-12 minūtes zem vāka.

    Iesūtīja: gija

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form