Pangasija selerijas - burkānu marinādē
Foto: Shutterstock
Sarežģītība: viegli
Pasniegt atdzesētu

Pangasija selerijas - burkānu marinādē smeķīgām uzkodām ciemiņus gaidot.

Pangasijas fileju atlaidina, sagriež strēmelītēs, apvārta miltos un apcep karstā pannā, nelielā eļļas daudzumā no abām pusēm.

Gatavo marinādi: 1 selerijas sakne (uz rīves), 2 palieli sīpoli (kubiņos), 4 burkāni (uz rīves). Mazā eļļas daudzumā apcep sīpolus, klāt seleriju, burkānus, visu samaisa, pielej 1 glāzi ūdens un sautē līdz viss mīksts. Tad lej klāt tomātu pastu, piparus, sāli, lauru lapu un etiķi pēc garšas.

Liek lielā traukā kārtām: zivs, sarkanā dārzeņu mērce, zivs, mērce... līdz viss beidzies.

* vislabāk garšo 2 - 3 dienā, kad visas garšas savilkušās.

Iesūtīja: gija

Comment Form