Pangasijas un garneļu sacepums
Foto: Shutterstock
3.0000 2
8 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Pangasijas - garneļu sacepums pusdienu un vakariņu maltītei.

Pangasiju un garneles atsaldē.

Cepamo trauku iesmērē ar sviestu un nedaudz arī pasāla.

Pangasiju sagriež 3 daļās un gabaliņus kārto traukā.

Pa virsu uzber sagrieztus pētersīļus, garneles un rīvētu/izspiestu ķiploku, uzliek dažas piciņas sviesta, apsāla un appiparo. Man sanāca divas šādas kārtas.

Liek cepeškrāsnī, 180 - 200*C 25-30 minūtes.

Kad zivs izcepusies, pārklāj siera šķēlītes un liek atpakaļ krāsnī uz 10 minūtēm.

Iesūtīja: evakuācija

Comment Form