Pankūku recepte bez miltiem
Foto: Irita Antoņeviča
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ēst miltus vai neēst – tāds ir jautājums. Kamēr vienam glutēna nepanesamība ir faktiska diagnoze, otram iedomu kaite un trešajam – nesaprotams jēdziens, papildināt savu ēdienkarti ar kādu izcili vienkāršu un gardu recepti būs derīgi katram. Derēs arī dāmām, kas cenšas neēst kūciņas un bulciņas, bet saldumiņu nu tā kārojas...! Tātad sestdienas brokastīm būs tieši laikā viselementārākais ēdiens tūliņ pēc vienkārši ceptas olas.

Ņemam lauku olas (starp citu, Berga Bazāra tirgū olām ļoti labas cenas, un tirdziņš tieši šo sestdien, 24.maijā!) iesitam bļodiņā un viegli sakuļam. Otrā bļodiņā ar dakšiņu samīca banānus, pievieno sakultās olas, labi samaisa un cep uzkarsētā pannā līdz pankūkas brūnas un nejūk ārā. Viss!

Pasniedz ar tādiem kārumiem, kādi pieejami – svaigām ogām, putukrējumu, šokolādes mērci...sarakstu turpiniet paši!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form