Foto: Shutterstock
Cepts ķirbis ar sīpoliem un dillēm labi garšo kopā ar kartupeļiem un krējumu.
20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

ķirbis sīpols zaļumi sāls un pipari eļļa sviests

Sagatavošana

1

Ķirbi nomizo, sagriež kubiņos. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Dilles sakapā.

2

Pannā izkausē sviestu, kam pievieno nedaudz eļļas. Liek cepties ķirbjus, pēc minūtēm piecām pievieno sīpolus, sāli, piparus un turpina cept, līdz dārzeņi ir mīksti.

3

Pārkaisa visu ar zaļumiem un ceļ galdā.

Iesūtīja: Cipresīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!