20Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
ķirbis sīpols zaļumi sāls un pipari eļļa sviests
Sagatavošana
1
Ķirbi nomizo, sagriež kubiņos. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Dilles sakapā.
2
Pannā izkausē sviestu, kam pievieno nedaudz eļļas. Liek cepties ķirbjus, pēc minūtēm piecām pievieno sīpolus, sāli, piparus un turpina cept, līdz dārzeņi ir mīksti.
3
Pārkaisa visu ar zaļumiem un ceļ galdā.
Iesūtīja: Cipresīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit