Pannā cepti laša steiki
Foto: Shutterstock
4.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
laša steika gabali
laša steika gabali
 
garšvielas
garšvielas
 
sviests
sviests
 
citrons
citrons
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Grūtnieces ēdienkarte
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • Laša steiks - greznai pusdienu vai vakariņu maltītei.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lasi sagriež 1,5 – 2 cm biezos steika gabalos. Pārkaisa garšvielas.

    Uzkarsē pannu ar sviestu, un, kad panna ir sakarsusi, uz lielas liesmas apcep lasi 1.5 minūti no katras puses.

    Pasniedz ar citrona daiviņu.

    Iesūtīja: Lora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form