Parastais šašliks etiķī un sīpolos
Foto: Shutterstock
4.3333 6
Sarežģītība: viegli
Loading...
Sastāvdaļas
3-3,5 kg
3-3,5 kg cūkgaļas liesums
cūkgaļas liesums
2 kg
2 kg sīpoli
sīpoli
 
sāls
sāls
 
sarkanie maltie pipari
sarkanie maltie pipari
 
melnie maltie pipari
melnie maltie pipari
100 g
100 g eļļa
eļļa
100 g
100 g vīna etiķis
vīna etiķis
  • Ass un pikants ēdiens
  • Piknika ēdienu receptes
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Līgo svētku un Jāņu receptes
  • Gaļas ēdieni
  • Marinēšana
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Kārtīgam piknikam parasts etiķī un sīpolos marinēts šašliks - lielam draugu pulkam.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Gaļu atbrīvo no cīpslām, sadala pa muskuļšķiedrām, griež pret šķiedru 5 cm garos gabalos un tad pa šķiedrai 3 cm garos gabalos.

    Sīpolus sagriež paplatos gredzenos. Lielā bļodā liek kārtām gaļu un sīpolus.

    Labi samaisa, lai parādās sula, tad uzlej sakultu etiķi (vai 3 citronus) ar eļļu (vai sakratītu aizvākotā burkā).

    Pieliek sāli un piparus, vēlreiz labi izmaisa un noslogotu atstāj uz nakti.

    Uz iesma sprauž pamīšus ar sīpolu riņķīšiem un cep 10 - 15 cm virs karstām oglēm apmēram 15 - 20 minūtes.

    Iesūtīja: nešpetns purniņš

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form