Pasta ar kūpinātu lasi un avokado
Foto: (c) Gards, ka nenoēsties
5.0000 1
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
250 g
250 g makaroni
makaroni
250 g
250 g karsti kūpināts lasis
karsti kūpināts lasis
1
1 avokado
avokado
200 g
200 g saldais krējums
saldais krējums
pēc garšas
pēc garšas dilles
dilles
pēc garšas
pēc garšas sīpolloki
sīpolloki
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Viegla vasaras maltīte
  • Makaronu ēdieni
  • Zivju un jūras produktu ēdieni
  • Pasaules Virtuve
  • "Tā kā man ir ieildzis periods, kad ne pa kam negribas stāvēt pie plīts, izlīdzos ar ātri pagatavojamām receptēm no sērijas "ja jums mājās nekā nav, izņemiet no ledusskapja...". Šoreiz tiešām nebija nekā, bet bija aizķēries kūpināts lasis, saldais krējums ar pēdējo realizācijas termiņa dienu un nedaudz sākotnējo spozmi zaudējis avokado." - gardās receptes rašanās aizkulises atklāj kulinārā bloga "Gards, ka nenoēsties!" autore.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Novāra pastu "al dente", nokāš. Ja vēlas vairāk mērces, noliek malā kādu pus glāzi ūdens, kurā vārījās pasta.

    Pannā vai lēzenā katlā liek lasi, pielej saldo krējumu, saspaidītu avokado, zaļos lociņus un dilles. Visu kārtīgi samaisa, ļauj uzkarst. Samaisa ar pastu. Pagaršo. Ja nepieciešams, pievieno pastas ūdeni krēmīgumam un nedaudz sāls.

    Lai gards, ka nenoēsties!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form