Makaroni ar pesto, tomātiem un fetas sieru
Foto: Linda Tellgrena, www.lindasvirtuve.lv
3.6667 3
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
350 g
350 g penne pasta
penne pasta
šķipsna
šķipsna sāls
sāls
300 g
300 g sarkanie plūmju tomāti
sarkanie plūmju tomāti
250 g
250 g dzeltenie plūmju tomāti
dzeltenie plūmju tomāti
sauja
sauja rukola
rukola
140 g
140 g sadrupināts fetas siers
sadrupināts fetas siers
Spinātu pesto:
60 g
60 g spināti
spināti
50 g
50 g ciedru rieksti
ciedru rieksti
70 ml
70 ml pirmā spieduma olīveļļa
pirmā spieduma olīveļļa
1
1 ķiploka daiviņa
ķiploka daiviņa
20 g
20 g sarīvēts cietais siers
sarīvēts cietais siers
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Ikdienas maltītei
  • Romantiskas vakariņas
  • Makaronu ēdieni
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Vieglāka pastas versija – ar krāsainiem tomātiem, spinātu pesto un rukolu. Līdzsvaram – nedaudz sāļais fetas siers. Recepti piedāvā Linda Tellgrena, bloga "Lindas virtuve" autore.

    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Lielā katlā uzvāri ūdeni ar pievienotu šķipsnu sāls. Ber ūdenī pastu un vāri aptuveni 7 minūtes, līdz pasta ir al dente (gandrīz gatava). Nolej ūdeni.

    Pagatavo pesto, saberot blenderī visas sastāvdaļas.

    Karstai pastai pievieno pesto un samaisi. Pievieno tomātus, rukolu un atkal samaisi.

    Liec šķīvjos un pārber ar fetas sieru. Pasniedz karstu.

    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form