10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
150 gcigoriņu salāti50 gvalrieksti80 gGorgonzolas siers50 gselerijas kāti1 ābols1 bumbieris100 mlolīveļļa1 apelsīns10 gciedru rieksti pēc garšassāls, pipari
Sagatavošana
1
Uz šķīvja saulstaru formā kārto cigoriņu salātu lapas, kurām pa virsu, ļaujoties brīvam fantāzijas lidojumam, kārto pārējās sastāvdaļas – grauzdētus valriekstus, gorgonzolas sieru, pusgredzenos sagrieztus seleriju kātus, plānās šķēlītēs sagrieztu ābolu vai bumbieri.
2
Pagatavo eļļas mērci ar svaigu apelsīnu filejām un maurlociņiem, pievieno ceptus ciedru riekstus. Sāls un pipari - pēc garšas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit