Foto: DELFI
Šo veselīgo salātu recepti piedāvā Restorāns 'Hot'e' veselīgās ēšanas meistarklases ietvaros, autore Iveta Lamberte.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

rabarberi, nomizoti un sagriezti mazos gabaliņos redīsi, sagriezti šķēlītēs burkāni, sagriezti plānos salmiņos brokoļi, sadalīti rozetēs puķkāposti, sadalīti rozetēs biolakto apgrauzdētas linsēklas medus

Sagatavošana

1

Dārzeņus liek lielā bļodā un sajauc kopā.

2

Pārlej ar mērci, kas pagatavota no biolakto, grauzdētām linsēklām un medus.

Var pasniegt kopā ar grilētu vistu, garnelēm, mazālītu lasi, plānās šķēlītēs sagrieztām un krāsnī ceptām liellopu aknām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!