Foto: Privātais arhīvs

Ja tavs augstākais līdz šim sasniegtais pavārmākslas slieksnis ir vārīti pelmeņi, tad laiks spert soli tālāk un iekarot jaunas virsotnes, pārsteidzot mājiniekus ar gardu pelmeņu sacepumu. Vienkāršu ideju ātrām, gardām un sātīgām vakariņām iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

40Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

300 gpelmeņi1 paprika5 tomāti bunte sīpolloku2 olas250 mlsaldais krējums120 gsiers sāls un pipari pēc garšas sāls un pipari pēc garšas

Sagatavošana

1

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko cepamo veidni.

2

Sasmalcina papriku un lociņus. Tomātus sagriež gabaliņos. Sieru sarīvē.

3

Olas sakuļ ar saldo krējumu, sāli un pipariem.

4

Pelmeņus ber verdošā ūdenī un, kad ūdens atkal sāk burbuļot, vāra tos 3 minūtes, tad nokāš.

5

Veidnē pamīšus liek papriku ar lociņiem, pelmeņiem un tomātiem.

6

Pārlej visu ar olu-krējuma maisījumu. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem vai citiem zaļumiem pēc izvēles, pārber ar sieru.

7

Cep aptuveni 25-30 minūtes.

Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!