Pelmeņu sacepums ar papriku, tomātiem un sieru
Foto: Privātais arhīvs
4.0000 3
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
300 g
300 g pelmeņi
pelmeņi
1
1 paprika
paprika
5
5 tomāti
tomāti
 
bunte sīpolloku
bunte sīpolloku
2
2 olas
olas
250 ml
250 ml saldais krējums
saldais krējums
120 g
120 g siers
siers
 
sāls un pipari pēc garšas
sāls un pipari pēc garšas
 
sāls un pipari pēc garšas
sāls un pipari pēc garšas
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Gaļas sacepumi
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Ja tavs augstākais līdz šim sasniegtais pavārmākslas slieksnis ir vārīti pelmeņi, tad laiks spert soli tālāk un iekarot jaunas virsotnes, pārsteidzot mājiniekus ar gardu pelmeņu sacepumu. Vienkāršu ideju ātrām, gardām un sātīgām vakariņām iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko cepamo veidni.

    Sasmalcina papriku un lociņus. Tomātus sagriež gabaliņos. Sieru sarīvē.

    Olas sakuļ ar saldo krējumu, sāli un pipariem.

    Pelmeņus ber verdošā ūdenī un, kad ūdens atkal sāk burbuļot, vāra tos 3 minūtes, tad nokāš.

    Veidnē pamīšus liek papriku ar lociņiem, pelmeņiem un tomātiem.

    Pārlej visu ar olu-krējuma maisījumu. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem vai citiem zaļumiem pēc izvēles, pārber ar sieru.

    Cep aptuveni 25-30 minūtes.

    Pelmeņu sacepums ar papriku, tomātiem un sieru
    Foto: Privātais arhīvs

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form