Pelmeņu sacepums ar papriku, tomātiem un sieru
Foto: Privātais arhīvs
3.5000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Ja tavs augstākais līdz šim sasniegtais pavārmākslas slieksnis ir vārīti pelmeņi, tad laiks spert soli tālāk un iekarot jaunas virsotnes, pārsteidzot mājiniekus ar gardu pelmeņu sacepumu. Vienkāršu ideju ātrām, gardām un sātīgām vakariņām iesaka garšīgā "Instagram" konta love to cook autore Veronika Ļevša.

Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem. Ietauko cepamo veidni.

Sasmalcina papriku un lociņus. Tomātus sagriež gabaliņos. Sieru sarīvē.

Olas sakuļ ar saldo krējumu, sāli un pipariem.

Pelmeņus ber verdošā ūdenī un, kad ūdens atkal sāk burbuļot, vāra tos 3 minūtes, tad nokāš.

Veidnē pamīšus liek papriku ar lociņiem, pelmeņiem un tomātiem.

Pārlej visu ar olu-krējuma maisījumu. Pārkaisa ar kapātiem pētersīļiem vai citiem zaļumiem pēc izvēles, pārber ar sieru.

Cep aptuveni 25-30 minūtes.

Pelmeņu sacepums ar papriku, tomātiem un sieru
Foto: Privātais arhīvs

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form