Pepperkakor – tradicionālās zviedru piparkūkas
Foto: Rimi labākai dzīvei
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

"Šīs ir tradicionālās zviedru piparkūkas – ļoti trauslas un garšīgas. Es pat teiktu, ka tās spēj radīt atkarību, jo no tām nevaru atteikties. Recepte ļoti līdzīga mums pazīstamajām, taču tajā tiek pievienots ūdens, nav olu," skaidro šefpavārs, "Rimi" gardēdis Normunds Baranovskis.

Katlā vāra sviestu, cukuru sīrupus, cukuru un ūdeni, pievieno arī garšvielas.

Kad cukurs izkusis pilnībā, ber klāt miltus un sodu. Plaucē mīklu, to cītīgi maisot.

Mīklu atdzesē un ietin cepamajā papīrā vai pārtikas plēvē. Atstāj ledusskapī uz nakti vai ilgāk.

Izrullē plānu mīklu, veido formiņas un cep piparkūkas 200 grādos 5 - 8 minūtes, līdz tās ir viegli brūnas.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form