Persiku - 'Rafaello' torte
Foto: Shutterstock
4.0000 20
12 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt atdzesētu
Loading...
Sastāvdaļas
50 g
50 g kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas
125 g
125 g mīksts sviests
mīksts sviests
125 g
125 g cukurs
cukurs
1 gab.
1 gab. mazā paciņa vaniļas cukura
mazā paciņa vaniļas cukura
4 gab.
4 gab. olas
olas
100 g
100 g milti
milti
2 TK
2 TK cepamais pulveris
cepamais pulveris
Virsai:
1 gab.
1 gab. lielā kārba konservētu persiki
lielā kārba konservētu persiki
18 gab.
18 gab. Rafaello konfektes
Rafaello konfektes
750 g
750 g saldais krējums
saldais krējums
3 gab.
3 gab. paciņas saldā krējuma stindzinātāja („Sahnefest”)
paciņas saldā krējuma stindzinātāja („Sahnefest”)
50 g
50 g kokosriekstu skaidiņas
kokosriekstu skaidiņas
Dekorēšanai:
6 gab.
6 gab. Rafaello konfektes
Rafaello konfektes
 
apgrauzdētas kokosriekstu skaidiņas
apgrauzdētas kokosriekstu skaidiņas
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Tortes un kūkas
  • Pasaules Virtuve
  • Persiku - "Rafaello" torte īpašo gardēžu viesībām.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Mīkla: kokosriekstu skaidiņas uz sausas pannas apgrauzdē, kamēr sāk smaržot, atdzesē.

    Mīkstu sviestu ar mikseri saputo, pakāpeniski ieputo cukuru un vaniļas cukuru.

    Atdala olu dzeltenumus no baltumiem.

    Kad cukurs izkusis, pa vienam ieputo dzeltenumus (katru ~ ½ minūti).

    Cepeškrāsni uzsilda līdz 180 grādiem.

    Miltus sajauc ar cepamo pulveri, izsijā un pa daļām pamīšus ar kokosriekstu skaidiņām iemaisa sviesta - olu masā (ar mikseri, bet ar minimālo ātrumu).

    Olu baltumus saputo ļoti stingrās putās un ar divu dakšiņu palīdzību uzmanīgi iecilā mīklā.

    Tortes formu vai silikona veidni ietauko un izkaisa ar miltiem vai rīvmaizi.

    Liek iekšā mīklu, izlīdzina.

    Cep sakarsētā krāsnī ~ 30 minūtes. Izņem no krāsns, 10 minūtes ļauj atdzist formā, pēc tam izņem un ļauj atdzist pilnībā (vislabāk uz režģa).

    Virsmai: Persikus kārtīgi notecina un ar virtuves salveti nosusina. Divas skaistākās pusītes atliek malā dekorēšanai. Pārējos persikus sagriež kubiņos vai šķēlēs. Uz biskvīta liek persiku gabaliņus tā, lai visa virsma noklāta.

    Ar blenderi kārtīgi sasmalcina 18 "Rafaello" konfektes.
    500 ml krējuma nedaudz ieputo, tad pievieno 2 paciņas stindzinātāja (vai 3 līdzenas TK labas kvalitātes kukurūzas cietes) un kārtīgi saputo. Iemaisa "Rafaello" masu.

    Izņem torti no veidnes. Saputo atlikušo krējumu ar stindzinātāju, pieliekot nedaudz cukura. Nosmērē tortes virsu un, ja vēlas, malas, dekorē ar persiku šķēlēm, pārkaisa ar apgrauzdētām kokosriekstu skaidiņām.

    Iesūtīja: Nora

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Lai ierobežotu dezinformācijas kampaņu izplatību, portāls "Delfi" apturējis iespēju komentēt rakstus
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form