Pica ar mocarellu, anšoviem un olīvām Neapoles gaumē
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
5.0000 1
4 porcijas 
Sarežģītība: vidēji
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Kārdinošas rauga mīklas picas ar tomātu pastu, mocarellu, anšoviem un olīvām. Interesantākai garšai pievieno arī kaperus.

Vispirms gatavo mīklu: eļļu sajauc ar ūdeni. Lielā bļodā sajauc miltus ar sāli, kā arī sauso raugu. Miltu kaudzes vidū uztaisi bedrīti un ielej tajā ar ūdeni sajaukto eļļu. Mīklu samaisi viendabīgā masā. Pēc tam mīklas bumbu liec uz virsmas, kas apkaisīta miltiem, un mīci apmēram 10 minūtes.

Tad mīklu ieliec bļodā, kas iesmērēta ar eļļu, un apklāj ar pārtikas plēvi. Ļauj tai uzrūgt apmēram 2 stundas. Pēc tam mīklu izņem no bļodas un sadali uz pusēm. Abas daļas izrullē apaļā formā un liec uz cepešplātīm, kas izklātas ar cepamo papīru.

Cepeškrāsni uzkarsē līdz 230°C.

Uz picām uzsmērē tomātu pastu. Tad uzliec uz tām siera šķēles, olīvas, kaperus un anšovus. Picas liec cepeškrāsnī un cep 8–10 minūtes. Izņem no krāsns un apkaisi ar bazilika lapiņām.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Comment Form