Pica ar ziedkāpostiem, desiņām un fetas sieru
Foto: Laura Grēviņa, viensplusviens.lv
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas

Garda un vienkārša pica ar ziedkāpostiem jeb puķkāpostiem, fetas sieru un mednieku desiņām. Svaigākam aromātam picu pēc izcepšanas dekorē ar bazilika lapiņām. Recepti piedāvā Laura Grēviņa, bloga "Viensplusviens.lv" autore.

Piezīme: no maisījuma sanāk četras picas 20–24 cm diametrā. Ja necep četras porcijas uzreiz, atlikušās mīklas porcijas var noglabāt ledusskapī.

Pagatavo picas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Sadala četrās daļās, vienu izrullē.

Uz izrullētās picas uzsmērē tomātu mērci. Liec virsū puķkāpostus, desiņas un fetas siera gabaliņus.

Cep 220 grādos 15–20 minūtes. Pasniedz kopā ar svaigām bazilika lapiņām.

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form