Pica ar ziedkāpostiem, desiņām un fetas sieru
Foto: Laura Grēviņa, viensplusviens.lv
0 0
4 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
 
picas mīklas maisījums (piemēram, "Dobeles dzirnavnieks")
picas mīklas maisījums (piemēram, "Dobeles dzirnavnieks")
Vienai picas virskārtai:
4 ĒK
4 ĒK tomātu mērce
tomātu mērce
100 g
100 g tvaicēti ziedkāposti
tvaicēti ziedkāposti
100 g
100 g fetas siers
fetas siers
2
2 mednieku desiņas
mednieku desiņas
 
baziliks
baziliks
  • Bērnu ballītes ēdieni
  • Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballītei
  • Ikdienas maltītei
  • Picas un karstmaizes
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Garda un vienkārša pica ar ziedkāpostiem jeb puķkāpostiem, fetas sieru un mednieku desiņām. Svaigākam aromātam picu pēc izcepšanas dekorē ar bazilika lapiņām. Recepti piedāvā Laura Grēviņa, bloga "Viensplusviens.lv" autore.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Piezīme: no maisījuma sanāk četras picas 20–24 cm diametrā. Ja necep četras porcijas uzreiz, atlikušās mīklas porcijas var noglabāt ledusskapī.

    Pagatavo picas mīklu pēc norādēm uz iepakojuma. Sadala četrās daļās, vienu izrullē.

    Uz izrullētās picas uzsmērē tomātu mērci. Liec virsū puķkāpostus, desiņas un fetas siera gabaliņus.

    Cep 220 grādos 15–20 minūtes. Pasniedz kopā ar svaigām bazilika lapiņām.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form