Picas šampinjonu maizītes - tādas mīkstas, tikai no apakšpuses viegli kraukšķīgas.

No sākuma nopērk šampinjonus, sīki sagriež, sakapā pētersīļus, tagad liek uz pannas apcepties sviestā, cep uz lielas liesmas, lai nesulojas tās sēnes. Pārkaisa sāli.

Sagriež baltmaizi (vai jau sagriezta ir), uzsmērē sviestu (tikai uz virspuses), liek uz maizītes 1 lielu tējkaroti šampinjonu masas (vot negaidīti labi garšas iet kopā), virsū liek sieru (arī tikai vienkārši sarīvētu).

Uzkarsē lieeeeeeelu pannu, izkausē tajā pannā mazliet sviestu (nevis eļļu) un krāmē tās maizītes virsū uz pannas, tad apsedz ar vāku (OBLIGĀTI!), uguni nogriež burtiski uz vismazāko, kas iespējams, un gaida, kad siers izkusīs.

Iznāk tādas mīkstas, tikai no apakšpuses viegli kraukšķīgas picas šampinjonu maizītes. Ja siers štruntīgs, tad es sarīvētam nedaudz vegetas pielieku ( mūsdienās mēdz būt sieri bez siera garšas).

Iesūtīja: bum-bum

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!