Foto: DELFI
Šī piecu minūšu pašgatavotā picas mīkla (bez mīcīšanas) ar topingu, kas pašam vien labāk garšo, lieliski iederēsies gan pusdienās un vakariņās, gan arī brokastīs pie kafijas tases. Tā labi garšo silta un arī auksta!
30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

9 ĒKmilti2 gab.olas5 ĒKskābais krējums5 ĒKmajonēze0.5 TKcepamais pulveris PICAS VIRSKĀRTAI: kečups rīvētais siers vārīta piena desa marinēti gurķi picas garšviela

Sagatavošana

1

Lielā bļodā sajauc kopā visas picas mīklas sastāvdaļas: 5 ēdamkarotes majonēzes, 5 ēdamkarotes skābā (15%) krējuma, deviņas ēdamkarotes miltu, divas olas, tējkaroti ar cepamā pulvera un mazliet sāls. Samaisa kopā, lai izveidojas vienmērīga mīklas masa.

2

Masu lej uz cepamā papīra, kas izklāts uz cepamās pannas. Šai picai nebūs ierastā apļveida forma, bet gan taisnstūrveida.

3

Mīklu noklāj ar tomātu mērci, tam pa virsu ber kaudzi ar rīvēto sieru.

4

Nu vaļa iztēlei – katrs pats izvēlas, ko uz savas picas likt! Šajā gadījumā puse no picas bija ar sagrieztu vārīto piena desu un skābajiem gurķiem, bet otra puse palika neskarta, atstājot tikai kečupu ar rīvēto sieru.

5

Picu pārkaisa ar picas garšvielu.

6

Cep 190 grādos 15 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!