Piecu graudu pārslu putra ar ceptiem banāniem
Foto: Publicitātes foto
2.0000 2
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas

"Gatavojot putru, pienu var aizstāt arī ar rīsu vai auzu dzērienu. Ja putras gatavošanai tiks izmantots auzu piens, tā būs saldāka, jo auzas ir dabiski saldas," iesaka "Rimi" gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis.

Pienu lej katliņā, pievieno pārslas un vāra vismaz 3 minūtes, tad ļauj nedaudz pastāvēt, lai tās uzbriest.

Pa to laiku sagriež banānu šķēlītēs un apcep uz pannas no katras puses.

Putru lej bļodiņā, virsū liek banānus.

Lai labi garšo!

Source

Tasty
Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form