Piecu graudu pārslu putra ar ceptiem banāniem
Foto: Publicitātes foto
3.2500 4
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
80 g
80 g piecu graudu pārslas
piecu graudu pārslas
300 ml
300 ml piens (0.5%)
piens (0.5%)
1
1 banāns
banāns
8 g
8 g olīveļļa
olīveļļa
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Gavēņa laika ēdieni
  • Brokastis
  • Ikdienas maltītei
  • Putras un biezputras
  • Pasaules Virtuve
  • "Gatavojot putru, pienu var aizstāt arī ar rīsu vai auzu dzērienu. Ja putras gatavošanai tiks izmantots auzu piens, tā būs saldāka, jo auzas ir dabiski saldas," iesaka "Rimi" gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Pienu lej katliņā, pievieno pārslas un vāra vismaz 3 minūtes, tad ļauj nedaudz pastāvēt, lai tās uzbriest.

    Pa to laiku sagriež banānu šķēlītēs un apcep uz pannas no katras puses.

    Putru lej bļodiņā, virsū liek banānus.

    Lai labi garšo!

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form