Piena zupa ar klimpām
Foto: Shutterstock
4.2000 5
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
3/4 glāzes
1-1.5 glāze

Garda un vienkārši pagatavojama klimpu zupa.

Saputotam sviestam pievieno olu dzeltenumus, sāli, izsijātus miltus un pienu (pēc vajadzības). Mīklu labi samaisa, pievieno saputotus olu baltumus. Gatavajai mīklai jābūt krējuma biezumā.

Ar tējkaroti atdala klimpas, liek verdošā ūdenī, pieber sāli un vāra, kamēr tās uzpeld.

Klimpas liek šķīvjos, pārlej ar karstu pienu.

Recepte: no www.calis.lv arhīva

Source

Pamanījāt kļūdu?
Iezīmējiet tekstu un nospiediet Ctrl + Enter!

Stingri aizliegts DELFI publicētos materiālus izmantot citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai jebkur citur, kā arī jebkādā veidā izplatīt, tulkot, kopēt, reproducēt vai kā citādi rīkoties ar DELFI publicētajiem materiāliem bez rakstiskas DELFI atļaujas saņemšanas, bet, ja atļauja ir saņemta, DELFI ir jānorāda kā publicētā materiāla avots.

Comment Form