Pikantā burkānu un tomātu zupa
Foto: @vendija_tievesanaonline
0 0
2 porcijas 
Sarežģītība: viegli
Pasniegt tūlīt pēc pagatavošanas
Loading...
Sastāvdaļas
0,5 gab.
0,5 gab. sīpols
sīpols
200 ml
200 ml ūdens
ūdens
500 g
500 g burkāni
burkāni
600 g
600 g tomāti
tomāti
5 g
5 g kaltēts estragons
kaltēts estragons
pēc garšas
pēc garšas tabasko mērce
tabasko mērce
25 g
25 g Svaigas kapātas dilles
Svaigas kapātas dilles
pēc garšas
pēc garšas sāls
sāls
pēc garšas
pēc garšas pipari
pipari
  • Ātri pagatavojami ēdieni
  • Ēdieni vegāniem
  • Ēdieni veģetāriešiem
  • Mazkaloriju ēdieni
  • Biezzupas un krēmzupas
  • Dārzeņu zupas
  • Ikdienas maltītei
  • Pusdienas
  • Vakariņas
  • Pasaules Virtuve
  • Tomāti un burkāni aug griezdamies – jāizmanto, lai figūrai draudzīgi un garšīgi paēstu! Recepti, iedvesmojoties no Dīna Orniša grāmatas "Sirds veselībai", pagatavojusi un iesaka Vendija Karalkina savā "Instagram" kontā.

    close-ad
    Saturs turpināsies pēc reklāmas
    Reklāma

    Sakapā sīpolu, burkānus sagriež ripiņās.

    Lielā katlā ielej ap 50 ml ūdeni, pieber sīpolus un sutina uz lēnas uguns.

    Kad sīpoli kļūst caurspīdīgi, pievieno burkānus un atlikušo ūdeni.

    Visu vāra uz lēnas uguns 30 minūtes.

    Tikmēr sakapā tomātus, pirms kapāšanas var tos blanšēt un nomizot.

    Pieliek tomātus un turpina sutināt vēl 30-45 minūtes, līdz tomāti pilnībā izšķīst un zupai ir vēlamā garša.

    Noņem no uguns un visu sablendē biezenī.

    Pievieno tabasko mērci, dilles, estragonu, sāli, piparus.

    Var pasniegt gan karstu, gan aukstu. Dekorēt var ar liesa bezpiedevu jogurta piciņām vai liesu svaigo biezpiena krēmu.

    Seko Tasty arī Instagram profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
    Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

    Comment Form